Home        Over ons

Human Core: Voor werkplezier

Inspireren van en het bouwen aan de werknemers van morgen

Human Core zet zich in voor het werkplezier van jouw werknemers. Jouw medewerkers zijn namelijk de ‘CORE’ van je organisatie en bepalen de toekomstige groei en het succes van je bedrijf. Gelukkige medewerkers gaan met plezier naar hun werk en presteren beter. Human Core gelooft in een preventieve aanpak waarbij er een organisatie ontstaat waar iedereen zich veilig voelt, gerespecteerd wordt en het beste uit zichzelf haalt.

Dit doen wij door ervoor te zorgen dat het gewenste gedrag van werknemers in lijn is met de kernwaarden van de organisatie, wat de bedrijfscultuur versterkt. Dit gaat verder dan het inzetten van een extern vertrouwenspersoon. We combineren onze expertise, ondernemerschap en coaching om een sterke aanpak te bieden. Deze aanpak wordt aangeboden in abonnementsvorm en vertegenwoordigd door een netwerk van aangesloten Vertrouwenspersonen.

Samenwerken met Human Core betekent voor jou een lager verzuim, een hogere mate van betrokkenheid en een goed imago voor het behouden & aantrekken van medewerkers. Dit levert een positieve impact op het behalen van je doelstelling.

Onze kernwaarden vormen de leidraad in alles wat we doen:

Ondernemend 

Onze ondernemende instelling uit zich in een actieve en innovatieve aanpak, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Creativiteit en het vinden van vernieuwende oplossingen zitten in ons DNA. Of het nu gaat om het vormgeven van een gezonde bedrijfscultuur of het oplossen van complexe vraagstukken.

Integriteit

Integriteit is een belangrijke kernwaarde bij Human Core. Wij respecteren mensen ongeacht de herkomst en gaan integer met elkaar en onze relaties om. Bij alles wat we doen, streven we naar eerlijkheid, openheid en respect. We geloven in het opbouwen van vertrouwen, zowel intern als in onze relaties met klanten en partners.

Duurzaam

Als organisatie voelen we de verantwoordelijkheid om positief bij te dragen aan duurzaamheid op zowel zakelijk als sociaal vlak. Op sociaal gebied streven we naar duurzame relaties met onze klanten en partners met wederzijds respect en vertrouwen. Zakelijk stellen wij een percentage van de winst beschikbaar aan goede doelen en kiezen bewust voor duurzame investeringen.

Laten we samen aan de slag gaan en bouwen aan een werkomgeving waarin werkplezier voorop staat!

Scroll to Top